Wat een ambassadeur voor je kan doen!

Durf jij dat? Referenties vragen? Bij mij moet het goede moment zich voordoen en dan nog vergeet ik het weleens te vragen en heb ik het moment gemist. Maar ik heb nu een nieuwe website met een aparte pagina voor referenties en die pagina moet wel gevuld worden!

Bijna anderhalf jaar geleden leerde ik tijdens een tweedaags event Michael Schulze kennen. We hebben in die dagen veel met elkaar opgetrokken en gesproken over hoe we ons bedrijf verder vorm konden geven en konden laten groeien. We zijn contact blijven houden en sinds een aantal maanden heeft Michael mij ook ingehuurd om hem te ondersteunen bij o.a zijn marketingactiviteiten. De onderlinge verhouding verandert dan ook; van sparringpartners zijn we opdrachtgever/opdrachtnemer geworden.

Maar het sparren blijft en dat levert soms grappige situaties op. Voordat ik echt voor Michael aan de slag ging, kreeg ik al enthousiaste mailtjes van hem over de invulling van onze samenwerking. Kort daarop hadden we een skypeafspraak en Michael schoot spontaan in zijn rol van sparringpartner; ‘Lucienne, waarom vraag je mij niet om een referentie? Als iemand enthousiast over je is dan is het zonde om daar niets mee te doen.’ ‘Gemiste kans, zei hij ietwat bestraffend’ En natuurlijk heeft hij gelijk. Als iemand enthousiast over je werk is, mag je best om een referentie vragen. Maar….. het is wel handig om eerst het werk te doen waar je voor ingehuurd bent en daarna pas om een referentie te vragen toch? :-)

Michael is nog steeds enthousiast over het inhuren van een virtual assistant alhoewel hij lang getwijfeld heeft of hij het wel moest doen. Waarom dat was vertelt hij in deze videoreview.

Wat een ambassadeur wel niet voor je bedrijf kan doen? Heel veel! Koesteren dus die ambassadeurs!

 

P.S. Ben je na het zien van de videoreview overtuigd dat een virtual assistant inhuren ook iets voor jou is? En wil je graag gratis tips ontvangen over hoe jij jouw virtual assistant kunt vinden Mail mij en ik stuur je ze toe!

Share Button

Over lucienne

virtual assistant en sparringspartner voor drukbezette ZZP-ers. Weet je niet wat je precies door een VA kunt laten doen? Samen komen we daar wel achter. Ik heb een handig GRATIS hulpmiddel ontwikkeld. Mail info@opafstanddebeste.nl

2 gedachten over “Wat een ambassadeur voor je kan doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *