Kerstpakketten? Nu al?!

Donderdag 11 september was ik namens  Zij in Zaken op de RelatieZ beurs. Op deze beurs werden diverse trends, producten en snufjes gepresenteerd op het gebied van relatiegeschenken en kerstpakketten.  Afnemers van relatiegeschenken en kerstpakketten kiezen momenteel massaal voor duurzaamheid en authenticiteit.

De najaarszon schijnt nog uitbundig en het einde van het jaar lijkt nog ver weg. Toch wordt het al voorzichtig tijd om richting het eind van het jaar te gaan kijken. Wil je voor je klanten iets doen dit jaar? Ik hoop je een beetje op weg te kunnen helpen met wat leuke, aparte, hippe, duurzame producten die ik tegen ben gekomen op de beurs. Alle onderstaande producten zijn in kleinere aantallen verkrijgbaar.

Fotolijstjes

Als ik aan een relatiegeschenk denk dan komt het geven van een fotolijstje niet als eerste in me op. Maar deze fotolijstjes zijn te krijgen in de kleur van je huisstijl. Met een inlegvel met een boodschap en het logo van je bedrijf toch een hele leuke weggever.

Sentol flesopener

De SENTOL opener is een flesopener die je over de dop van een flesje plaatst en naar beneden duwt. De dop van het flesje blijft dan aan de magneet van de opener kleven. De SENTOL wordt geïmporteerd uit Japan en is van kunststof waardoor die makkelijk te bedrukken is.

Trendy kerstpakketten

De Knegt & Leeflang heeft goed gekeken naar de huidige trends en behoefte aan duurzaamheid en authenticiteit. Mooie kerstpakketten die leverbaar zijn in kleine aantallen.

Colorful products

Oh, hier werd ik toch zo vrolijk van. Colorful products heeft unieke kleurrijke leerproducten van tassen tot portemonnees en allerlei andere accessoires. Het ziet er heel mooi uit. Ik heb een aantal producten op de beurs gezien en de kwaliteit is goed.

Selfie stok

Ik hou niet van selfies maken maar volgens mij ben ik daarin een uitzondering. Wat al even op de markt is, is de selfie stok. Je maakt je camera of smartphone  vast aan de stok. Je houdt de stok omhoog en met een speciale afstandsbediening die je erbij kunt kopen, maak je je selfie. Het voordeel van zo’n selfie stok is dat je meer van de achtergrond erbij kunt fotograferen én dat je natuurlijk met iedereen, van het gezelschap waar je mee bent, op de foto kunt.

 

P.S. Het uitzoeken , bestellen, evt laten bedrukken etc van een relatiegeschenk of kerstpakket is een behoorlijk tijdrovende klus. Je kunt dit natuurlijk ook uitbesteden aan je virtuele assistent. Mag ik het voor je doen? Ik vind dit namelijk heel erg leuk!

 

 

Share Button

Over lucienne

virtual assistant en sparringspartner voor drukbezette ZZP-ers. Weet je niet wat je precies door een VA kunt laten doen? Samen komen we daar wel achter. Ik heb een handig GRATIS hulpmiddel ontwikkeld. Mail info@opafstanddebeste.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *