Get in line, stay in line!

Een paar jaar geleden nam ik deel aan de Business Bootcamp van Open Circles Academy. En alhoewel de methode me niet heel erg aanspreekt zijn er twee dingen geweest die me al die tijd bijgebleven zijn. Eén daarvan is de slogan ‘Get in line, stay in line!’

Goeie voornemens

Ik was heel enthousiast begonnen met bloggen. Elke maandagochtend publiceer ik een nieuwe op mijn website. Mijn blogs gaan over dingen die ik in mijn werk meemaak. Nou, er gebeurt elke week wel iets dus inspiratie genoeg. Maar ja, toen…. … kreeg ik de sleutel van mijn nieuwe huis en moest er geklust en ingepakt worden.  Op werkgebied lag alles tijdelijk min of meer stil dus ik had ook even geen verhalen voorhanden. En eerlijk gezegd stond mijn hoofd er ook totaal niet naar. Ik had wel wat anders te doen. En zo gingen er al gauw 4 of 5 weken voorbij zonder dat ik geschreven had.  Maar goed, inmiddels is het stof letterlijk neergedaald, de computer weer aangesloten op het nieuwe adres en ik kan weer aan de slag…

Get in line, stay in line

Oh ja, bloggen………… Ergens in mijn binnenste knaagt er iets. Get in line, stay in line. Als je in de rij stapt, moet je blijven staan, blijven volhouden. Stap je (tijdelijk) uit de rij en je wilt er weer in dan moet je weer achteraan in de rij aansluiten. Het idee van weer helemaal opnieuw te moeten beginnen vind ik een enorm hoge drempel. Het is dan een aanlokkelijk idee om het er maar bij te laten zitten.

Maar deze keer wil ik echt niet dat van uitstel afstel komt. Ik vind dat ik echt een hele goeie reden had om tijdelijk even uit te stappen maar inmiddels sta ik weer ‘in de rij’ en kun je elke maandagochtend een nieuwe blog lezen op mijn website.

Herken jij het ook dat het soms zo moeilijk is om een voornemen vast te houden? Ik merk wel dat het voor mij een goeie manier is om er niet teveel over na te denken en gewoon weer verder te gaan op het ingeslagen pad. Doe jij dat ook zo?

 

 

 

 

 

 

Share Button

Over lucienne

virtual assistant en sparringspartner voor drukbezette ZZP-ers. Weet je niet wat je precies door een VA kunt laten doen? Samen komen we daar wel achter. Ik heb een handig GRATIS hulpmiddel ontwikkeld. Mail info@opafstanddebeste.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *