Efficiënt en Resultaatgericht Samen Werken

Graag introduceer ik bij jullie mijn nieuwe dienst:

‘Efficiënt en Resultaatgericht Samen Werken’

Deze dienst is ontstaan vanuit een vraag die ik regelmatig van potentiële klanten krijg, namelijk of het ook mogelijk is om bij mij thuis te komen werken. Als ik anderen vertelde dat ik als virtual assistant vanuit mijn eigen thuiskantoor werk en vrijwel nooit op locatie kom dan kreeg ik vaak als reactie; ‘oh, maar ik wil best bij jou thuis komen hoor!’

Deze ondernemers weten vaak wel wat ze concreet moeten doen binnen hun bedrijf maar zien een hoop werk op zich afkomen dat ze zelf niet goed kunnen plannen en prioriteren waardoor uitbesteden heel lastig is. Vanuit deze vraag en kennelijk behoefte is deze dienst ontstaan. Het werkt heel simpel. Je mag bij mij thuis van mijn tijd en jarenlange expertise als secretaresse gebruik maken. Lees snel verder….

Share Button

Over lucienne

virtual assistant en sparringspartner voor drukbezette ZZP-ers. Weet je niet wat je precies door een VA kunt laten doen? Samen komen we daar wel achter. Ik heb een handig GRATIS hulpmiddel ontwikkeld. Mail info@opafstanddebeste.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *